Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες

    Υλικά:

    1900 γρ. κατσίκι

    1500 γρ. πατάτες

    100 γρ. ελαιόλαδο

    2 κλωναράκια δενδρολίβανο

    2 κουτ. σούπας ρίγανη

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Λίγο κύμινο

    2 λεμόνια

    500 γρ. νερό

    Εκτέλεση:

    1. Πλένουμε και βάζουμε το κατσίκι σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσει
    2. Το βάζουμε στο ταψί
    3. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες, τις κόβουμε χοντροκομμένες
    4. Ρίχνουμε τις πατάτες μέσα στο ταψί με το κατσίκι και προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά μας, το ελαιόλαδο το νερό και το λεμόνι
    5. Κλείνουμε το ταψί με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο
    6. Ψήνουμε για 2 ώρες στους 220-230Ο
    7. Στη μια ώρα ανοίγουμε το ταψί μας και ψήνουμε άλλη μια ώρα με ανοιχτό το ταψί
    8. Σερβίρουμε και είναι έτοιμο

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.