
- 26 Ιανουαρίου 2025
- 0 Μου Αρέσει
- 176 Προβολή

Υλικά:
1900 γρ. κατσίκι
1500 γρ. πατάτες
100 γρ. ελαιόλαδο
2 κλωναράκια δενδρολίβανο
2 κουτ. σούπας ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο κύμινο
2 λεμόνια
500 γρ. νερό
Εκτέλεση:
- Πλένουμε και βάζουμε το κατσίκι σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσει
- Το βάζουμε στο ταψί
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες, τις κόβουμε χοντροκομμένες
- Ρίχνουμε τις πατάτες μέσα στο ταψί με το κατσίκι και προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά μας, το ελαιόλαδο το νερό και το λεμόνι
- Κλείνουμε το ταψί με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο
- Ψήνουμε για 2 ώρες στους 220-230Ο
- Στη μια ώρα ανοίγουμε το ταψί μας και ψήνουμε άλλη μια ώρα με ανοιχτό το ταψί
- Σερβίρουμε και είναι έτοιμο
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.